}
feature-img

Spara pengar med modern trapphusbelysning

Det finns flera fördelar med att investera i ny, modern trapphusbelysning. En av de främsta är att majoriteten av dessa är mycket miljövänliga. Det är de eftersom de inte alls är lika energikrävande som de äldre varianterna. Modern trapphusbelysning förbrukar därför inte alls lika mycket energi som många äldre belysningar gör.

Faktum att modern trapphusbelysning är energisnål innebär i sin tur att den också är billig. Ju mindre energi som förbrukas, desto billigare blir det nämligen för dig som ska betala för kalaset. Med denna typ av trapphusbelysning kan du med andra ord både vara med och bidra till en bättre miljö samt spara pengar på en och samma gång!

Gör din byggnad till en trivsam plats

Även om lägenheterna, eller kontoren i de fall då det rör sig om en kontorsbyggnad, förstås är där de boende i en fastighet spenderar majoriteten av sin tid i byggnaden kan de inte undvika trapphuset när de ska ta sig in eller ut från den. De flesta  som bor i en viss lägenhetsbyggnad kommer därför att behöva vistas i trapphuset några gånger om dagen. På grund av det är det viktigt att ha ett trivsamt trapphus där folk kan känna sig trygga och bekväma. En viktig del i det är att ha en välfungerande trapphusbelysning, något som vi alltså kan förse dig med.

feature-img2

Med bas i Stockholm

Vi är ett företag som har vårt kontor i Stockholm och erbjuder våra tjänster till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar över hela Stockholmsområdet. Du behöver med andra ord inte vara baserad i just innerstan för att kunna anlita oss, utan vi finns tillgängliga oavsett var i Stockholm med omnejd det handlar om.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify