}

Vad behöver du hjälp med?

Vi kan hjälpa dig på flera olika sätt. Några av tjänsterna vi erbjuder inkluderar de nedan.

services_icon1

Trapphusbelysning

Vi kan hjälpa dig med olika typer av elektriska installationer, bland annat med belysning. En av de typer av belysningar som vi kan hjälpa dig att installera är trapphusbelysning. Är det något som är intressant för dig? Då är det bara att ta kontakt med oss så förser vi dig med en modern, energisnål och välfungerande belysning som kan göra ditt trapphus till en trevligare plats.

services_icon1

Starkström

Våra elektriker har mångårig erfarenhet av att arbeta med starkström av olika slag. Bland annat kan de utföra både verifiering och felsökning av elnät. De kan även installera kraftförsörjningssystem och liknande.

services_icon1.png

Svagström

Våra elektriker kan också utföra svagströmsinstallationer, detta oavsett vilken sorts sådan det gäller. Det kan bland annat handla om installation av olika typer av säkerhetsutrustning, till exempel inbrottslarm och brandlarm.

services_icon1

Solceller

När det kommer till solceller kan vi installera olika typer av lösningar som leder till att du både gör en tjänst för miljön och för plånboken. Ta kontakt med oss för mer information om detta.